Den mellem

Selskabs Buffet

min 18 pers.

Forretter

Røget skinke, Marineret melon, Syltede sennepskorn, Miso mayo og Frisk salat
Koldrøget laks, Flødeoste creme smagt til med lime og Spinat creme
Ballontine af souffle på hvid fisk, røget Mayo og Krydret linsesalat
Rimmet Laks, Peberrodscreme, Syltede æbler og sprød rug

Hovedretter

Marineret kalvetyksteg (rosa stegt) med grillet Blomkålspure og Kalve glace
Unghanebryst fyldt med urtefars, Bagte tomater og fjerkræsreduktion
Lammekølle langtidsstegt i persille og hvidløg (rosa stegt) – med cremet tomat sauce og ratatouille

– Serveres med årstidens garniture, små kartofler med urter & smør, frisk
kartoffelsalat rørt med urter & vinaigrette og en Grøn sæson salat

Desserter

Nødde brownie med karamel og Friske bær
Hindbær fromage med marengs og Lime
Hjemmelavet Tiramisu

325,-