Den Store

Selskabs Buffet

min 20 pers.

Forretter

Røget skinke, Marineret melon, Syltede sennepskorn, Miso mayo og Frisk salat
Koldrøget laks, Flødeoste creme smagt til med lime og Spinat creme
Ballontine af souffle på hvid fisk, røget Mayo og Krydret linsesalat
Rimmet Laks, Peberrodscreme, Syltede æbler og sprød rug
Gnocchi, Spinat, Syltede rødløg og Frisk revet parmesan

Hovedretter

Marineret kalvetyksteg (rosa stegt) med grillet Blomkålspure og Kalve Glace
Unghanebryst fyldt med urtefars, Bagte tomater og fjerkræsreduktion
Lammekølle langtidsstegt i persille og hvidløg (rosa stegt) – med cremet tomat sauce og ratatouille
Ovnbagt laks med honning, rå marineret spidskål og Sauce Verte
Serveres med årstidens garniture
små kartofler med urter & smør,
frisk kartoffelsalat rørt med urter & vinaigrette,
Grøn sæson salat
Syrlig senneps salat med couscous og feta

Desserter

Nødde brownie med karamel og Friske bær
Hindbær fromage med marengs og Lime
Hjemmelavet Tiramisu

375,-