Efterår/vinter menu

Forretter:

  • Skaldyrssalat med æble og ingefær, i julesalat med sprødt brød og rygeostecreme.
  • Carpaccio af skovkvæg fra mols, med parmesan, oliven, spædesalater og røget olie.
  • Torsk pocheret i muslingesuppe, med bakskuldmayonaise og forskellige beder.
  • Rødbederimmet laks med citrus, peberrodscreme, syltet squash og sprød rodfrugtchips.
  • Jomfruhummersuppe med røget kammusling og urter, vendt i senneps vinaigrette.
  • Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og humus.

Hovedretter:

  • Langtidsstegt kalvetykstegsfilet og braisseret kalvekæbe, serveret med rødvinsglaserede perleløg, græskarpuré, hasselnødderistede kartofler og kalveglace.
  • Krondyrkølle med bagt æble, jordskokker(creme, syltet, chips.) pom. Anna /m trøffel og tyttebær sauce.
  • Rosastegt andebryst og confiteret lår, honningristede skorzonerrødder, hindbærmarineret savoykål, pom. duchesse og kraftig andesky monteret med fløde.

Desserter:

  • Udvalg af danske og sydeuropæiske oste, med oliven og rosmarin/abrikos-kompot
  • Braisseret ananas, krokant paifait og sprødt chokolade
  • Chokoladekonfektkage, syltede bær og vanilje paifait.
  • Lakrids panna cotta, hvidchokolade mousse og solbærsorbet

Minimum 15 cov.
2 retter 248,- kr.
3 retter 298,- kr.
4 retter 349,- kr.
5 retter 398,- kr

Klassisk buffet

  • 2 slags sild m/æg & karrysalat
  • Fiskefilet m/ remoulade
  • Røget laks m/røræg & stuvet spinat
  • Æg & rejer m/mayonnaise
  • Tunmousse
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Mørbradbøf m/bløde løg & a la creme
  • Gammeldags flæskesteg m/tilbehør
  • Oksefilet m/smørdampede grøntsager & pebersauce
  • 3 slags ost m/kiks & frugt
  • Citronfromage m/flødeskum
  • Pandekager med chokoladesauce
  • Islagkage med marcipan og chokolade

*inkl. brød & smør

Kr. 298,-

(min. 15 personer)

Gourmetbuffet

Kombiner selv din buffet som du ønsker

Forretter (vælg 3):

  • Rimmet laks m/lime, rygeostcreme & frisesalat.
  • Brunet tunfilet m/sennep & peber, hertil fennikel & mayo.
  • Kulmulesouffle m/mild tomatsalsa & sprødt rugbrød.
  • Asiatisk nudelsalat m/tigerrejer & lime.
  • Cæsarsalat m/kylling, bacon & brødcroutoner.
  • Bagte rødbeder vendt i appelsincoulis m/gedeost & nødder.

Hovedretter (vælg 2):

  • Langtidsstegt kalvetyksteg m/bagte tomater, pom. anna & trøffelsauce.
  • Farseret unghanebryst m/grønt vendt i smør & purløg, hertil ristede kartofler og fjerkræreduktion.
  • Indbagt oksemørbrad m/grillede grøntsager i ravigotemarinade, hasselbagte kartofter og rødvinssauce.
  • Hvidløgsmarineret lammekølle m/spidskålssalat, marinerede kartofler & tomatreduktion.

Desserter (vælg 3):

  • Chokolade brownie m/syltet ananas.
  • Creme brulée m/lakrids & solbær.
  • 3 farvet is i patentglas.
  • Rådhuspandekager m/mandelcreme & abrikos.
  • Nøddetærte m/chokolade & karamel.
  • Ost m/oliven & knækbrød.

*Incl. brød & smør

Kr. 348,-

(min. 15 personer)