Gæste kok i østersbaren

Lørdag d. 1 Feburar kl: 18:00

Mikkel Barth fra Restaurant Pasfall er gæstekok. Mikkel har været på nogle af landets bedste restauranter, og blev kåret til årets souschef 2019. Mikkel laver en menu kombineret af hans egne signaturretter, samt nye retter lavet specielt til anledningen.

 

Snacks

Flæskesvær – Kartoffelchips – Persillemayo

Pocheret østers – Røgeost blanket

Æbleskive – Bakskuld hollandaise

Vandbakkelse – Hønsesalat

Vin: Crement, poul Ginglinger, vintage 2015

 

Menu

Jomfruhummer m/ caviar – Jordskokker – Østerssmør
Vin: Riesling, Domaine Gresser, Kritt, 2018

Torsk (svendeprøve ret)
Vin: pinot gris, Domaine Gresser

Foie gras – Syltede jordbær
Vin: Chenin Blanc, Domaine Petit,  Coteau, Vovray, 2014

Due ballontine – Sprød tærte – Lår – Duesauce (Vinderret fra ”Årets Souschef”)
Vin: Albéric Bouvet, Crozes Hermitage, 2015

Friteret ost
Vin: Forster Solaris Auslese

Brunsviger dessert (Ret fra ”best of fyn”)
Cocktail: White Russian

995,- pr person