Juleaften menu 2019

Bestilles ud af huset

Lakse tatar (røget laks)

Rejer – Senneps mayo – Syrlig grønkål – Sprød rug

Confiterede andelår

Langtidsstegt, nakkekam i øl flæskesvær & klassisk juletilbehør – Vinter salat af kål, æble og valnødder

Ris a la mande

Brændte mandler og kirsebærsauce

2 retter | 265,-
3 retter | 325,-

Juleaften menu 2019

Bestilles ud af huset

Lakse tatar (røget laks)

Rejer – Senneps mayo – Syrlig grønkål – Sprød rug

Confiterede andelår

Langtidsstegt, nakkekam i øl flæskesvær & klassisk juletilbehør – Vinter salat af kål, æble og valnødder

Ris a la mande

Brændte mandler og kirsebærsauce

2 retter | 265,-
3 retter | 325,-

1. Juledag Buffet 2019

Menu

Sild med karrysalat
Æg og rejer med mayo
Stegte sild
Peberrod – rå løg – æggeblomme
Gravad laks m/ ræve dressing
Fiskefileter m/ remulade og citron
Lun leverpostej m/ tilbehør
Flæskesteg m/ rødkål
Skinke m/ grønlangkål
Medister m/stuvet hvidkål
And m/ brunede kartofler

Desserter

Ris a la mande med kirsebær sauce
Ost med kompot og ost

225,-

Nytårsmenu 2019

Bestilles ud af huset

Torske ballontine

Bacon – Kapers mayo – Rødbede – Confiterede æggeblomme

Fiske fumé

På ristede pighvar ben – Røget kammusling & krebs – Jordskokker – Urte olie

Oksemørbrad

Sauce bordelaise – Blomkåls gratin – Bagte løg stegte kartofler med trøffel, urter & hasselnødder – Hindbærsyltede gulerødder

Chokolade brownie

Hvid chokolade mousse – Ganache – Lime kys

4 retter | 395,-

Tilkøb

Vinmenu – Kransekage – Natmad

Nytårsmenu 2019

Bestilles ud af huset

Torske ballontine

Bacon – Kapers mayo – Rødbede – Confiterede æggeblomme

Fiske fumé

På ristede pighvar ben – Røget kammusling & krebs – Jordskokker – Urte olie

Oksemørbrad

Sauce bordelaise – Blomkåls gratin – Bagte løg stegte kartofler med trøffel, urter & hasselnødder – Hindbærsyltede gulerødder

Chokolade brownie

Hvid chokolade mousse – Ganache – Lime kys

4 retter | 395,-

Tilkøb

Vinmenu – Kransekage – Natmad

Nytårsaften på Restaurant Stockfleth

Kl. 17:45

Bobler og snacks

Kl. 18:00

Dronningens nytårstale

Kl. 18:30

5 retters nytårsmenu

Torske ballontine

Bacon – Kapers mayo – Rødbede – Confiterede æggeblomme
Vin: Pinot gris, 2017, Domaine Gresser

Fiske fumé

På ristede pighvar ben – Røget kammusling & krebs – Jordskokker – Urte olie
Vin: Riesling, Feinherb Gostavs Hof

Oksemørbrad Rossini

Sauce bordelaise – Blomkåls gratin – Bagte løg – Hindbærsyltede gulerødder
Vin: Callejo, Ribera del duero, 2016

Æbleskiver m/ røget brie

Sur/sød hyben – Valnødde sne
Vin: Port of Ebeltoft, Tawny

Chokolade brownie

Hvid chokolade mousse – Ganache – Lime kys
Vin: Sure Virgin, Icardi, Brachetto

Kl. 22:30 – 01:30

Fri bar m/ drinks, øl og vin
Frank spiller

Kl. 23:55

Champagne
Rådhusklokkerne & DR´s pigekor

Kl. 00:15

Fyrværkeri

Kl. 00:30

Frank spiller

Kl. 1:30 – 02:00

Natmad – Aspargessuppe

Pris pr person
1.100,-