Juleaften

Take-Away

Afhentes d. 24/12 mellem 12:00 – 14:00
(Maden skal varmes og anrettes inden servering, vejledning følger med)

Forret

Gravad laks
Surbrød – pisket rævedressing – rejer

Hovedret

Flæskesteg – confiteret andelår og rosastegt bryst – medister
Æbleflæsk – rødkål – brunede og hvide kartofler
Grønkålssalat og andesauce

Dessert

Røget brie m/ marinerede svesker
Gl. dags frugtsalat m/ chokoladestykker og mandarin
Ris a la mande m/ kirsebærsauce

Pris pr. person 298,-

Juleaften

Take-Away

Afhentes d. 24/12 mellem 12:00 – 14:00
(Maden skal varmes og anrettes inden servering, vejledning følger med)

Forret

Gravad laks
Surbrød – pisket rævedressing – rejer

Hovedret

Flæskesteg – confiteret andelår og rosastegt bryst – medister
Æbleflæsk – rødkål – brunede og hvide kartofler
Grønkålssalat og andesauce

Dessert

Røget brie m/ marinerede svesker
Gl. dags frugtsalat m/ chokoladestykker og mandarin
Ris a la mande m/ kirsebærsauce

Pris pr. person 298,-