Den Lille Selskabs Buffet

Min. 15 personer

Forretter

Røget skinke, Marineret melon, Syltede sennepskorn, Miso mayo og Frisk salat
Koldrøget laks, Flødeoste creme smagt til med lime og Spinat creme
Ballontine af souffle på hvid fisk, røget mayo og Krydret linsesalat

Hovedretter

Marineret kalvetyksteg (rosa stegt) med grillet Blomkålspure og kalve glace
Unghanebryst fyldt med urtefars, Bagte tomater og fjerkræsreduktion
– Serveres med årstidens garniture, små kartofler med urter og smør og en Grøn sæson salat

Desserter

Nødde brownie med karamel og Friske bær
Hindbær fromage med marengs og Lime

275,-

Den Mellem Selskabs Buffet

Min. 18 personer

Forretter

Røget skinke, Marineret melon, Syltede sennepskorn, Miso mayo og Frisk salat
Koldrøget laks, Flødeoste creme smagt til med lime og Spinat creme
Ballontine af souffle på hvid fisk, røget Mayo og Krydret linsesalat
Rimmet Laks, Peberrodscreme, Syltede æbler og sprød rug

Hovedretter

Marineret kalvetyksteg (rosa stegt) med grillet Blomkålspure og Kalve glace
Unghanebryst fyldt med urtefars, Bagte tomater og fjerkræsreduktion
Lammekølle langtidsstegt i persille og hvidløg (rosa stegt) – med cremet tomat sauce og ratatouille
– Serveres med årstidens garniture, små kartofler med urter & smør, frisk
kartoffelsalat rørt med urter & vinaigrette og en Grøn sæson salat

Desserter

Nødde brownie med karamel og Friske bær
Hindbær fromage med marengs og Lime
Hjemmelavet Tiramisu

325,-

Den Mellem Selskabs Buffet

Min. 18 personer

Forretter

Røget skinke, Marineret melon, Syltede sennepskorn, Miso mayo og Frisk salat
Koldrøget laks, Flødeoste creme smagt til med lime og Spinat creme
Ballontine af souffle på hvid fisk, røget Mayo og Krydret linsesalat
Rimmet Laks, Peberrodscreme, Syltede æbler og sprød rug

Hovedretter

Marineret kalvetyksteg (rosa stegt) med grillet Blomkålspure og Kalve glace
Unghanebryst fyldt med urtefars, Bagte tomater og fjerkræsreduktion
Lammekølle langtidsstegt i persille og hvidløg (rosa stegt) – med cremet tomat sauce og ratatouille
– Serveres med årstidens garniture, små kartofler med urter & smør, frisk
kartoffelsalat rørt med urter & vinaigrette og en Grøn sæson salat

Desserter

Nødde brownie med karamel og Friske bær
Hindbær fromage med marengs og Lime
Hjemmelavet Tiramisu

325,-

Den Store Selskabs Buffet

Min. 20 personer

Forretter

Røget skinke, Marineret melon, Syltede sennepskorn, Miso mayo og Frisk salat
Koldrøget laks, Flødeoste creme smagt til med lime og Spinat creme
Ballontine af souffle på hvid fisk, røget Mayo og Krydret linsesalat
Rimmet Laks, Peberrodscreme, Syltede æbler og sprød rug
Gnocchi, Spinat, Syltede rødløg og Frisk revet parmesan

Hovedretter

Marineret kalvetyksteg (rosa stegt) med grillet Blomkålspure og Kalve Glace
Unghanebryst fyldt med urtefars, Bagte tomater og fjerkræsreduktion
Lammekølle langtidsstegt i persille og hvidløg (rosa stegt) – med cremet tomat sauce og ratatouille
Ovnbagt laks med honning, rå marineret spidskål og Sauce Verte
– Serveres med årstidens garniture, Små kartofler med urter & smør, Frisk kartoffelsalat rørt med urter & vinaigrette, Grøn sæson salat, Syrlig senneps salat med couscous og feta

Desserter

Nødde brownie med karamel og Friske bær
Hindbær fromage med marengs og Lime
Hjemmelavet Tiramisu

375,-

Sæson Selskabsmenu

Min. 15 personer
4 forskellige – følger sæsonen

Forår: Marts – April – Maj

1. Asparges – Stenbiderrogn – Rejer – Beurre Blanc med urter
2. Kalvefilet – Nye gulerødder – Forårsløg – Kalve Glace med kørvel – Små stegte kartofler med smør og urter
3. Rabarber consomme – Vanilje panna cotta – Marengs – Rabarber crudite – Crumble

Sommer: Juni – Juli – August

1. Rødtungefilet – Ærtepure – Sukkerærter – Salt syltede agurk – Let røget – Kærnemælk skilt med grøn olie
2. Sommerbuk – Asparges – Grillede løg – Bagte cherrytomater – Morkelsauce – Nye hvide kartofler med urte emulsion
3. Jordbær romanorff – Creme brulée – Mandelis

Efterår: September – Oktober – November

1. Pighvar – Hummerbisque – Hjemmelavet cremefraiche – Tuille
2. Oksemørbrad – Majs – Kantareller – Bagt rødbeder – Selleripure – Pommes Anna – Klassisk Sauce Bordelaise
3. Tarte Tatin – 4 slags æble – Pure – Syltede – Sorbet – Bagt

Vinter: December – Januar – Februar

1. Lavvarmet torsk – Brunet blomkåls pure – Syltede blomkål – Kørvel
2. Andebryst – Bagt pigeon æble – Skorzonerrødder – Sauce Bigarade – Gulerodspure – Pommes Rösti
3. Kokos mousse – Jordskokke is – Grønne æbler

3 retter | 350,-

Sæson Selskabsmenu

Min. 15 personer
4 forskellige – følger sæsonen

Forår: Marts – April – Maj

1. Asparges – Stenbiderrogn – Rejer – Beurre Blanc med urter
2. Kalvefilet – Nye gulerødder – Forårsløg – Kalve Glace med kørvel – Små stegte kartofler med smør og urter
3. Rabarber consomme – Vanilje panna cotta – Marengs – Rabarber crudite – Crumble

Sommer: Juni – Juli – August

1. Rødtungefilet – Ærtepure – Sukkerærter – Salt syltede agurk – Let røget – Kærnemælk skilt med grøn olie
2. Sommerbuk – Asparges – Grillede løg – Bagte cherrytomater – Morkelsauce – Nye hvide kartofler med urte emulsion
3. Jordbær romanorff – Creme brulée – Mandelis

Efterår: September – Oktober – November

1. Pighvar – Hummerbisque – Hjemmelavet cremefraiche – Tuille
2. Oksemørbrad – Majs – Kantareller – Bagt rødbeder – Selleripure – Pommes Anna – Klassisk Sauce Bordelaise
3. Tarte Tatin – 4 slags æble – Pure – Syltede – Sorbet – Bagt

Vinter: December – Januar – Februar

1. Lavvarmet torsk – Brunet blomkåls pure – Syltede blomkål – Kørvel
2. Andebryst – Bagt pigeon æble – Skorzonerrødder – Sauce Bigarade – Gulerodspure – Pommes Rösti
3. Kokos mousse – Jordskokke is – Grønne æbler

3 retter | 350,-

Brunch

Min. 20 personer

Røræg – Blødkogte æg – Bacon – Pølser
Frisk bagte Surdejsboller & Rugbrød
Spegepølse – Skinke – Rullepølse
Koldrøget Laks fra flyvefisken
Skæreost – Brie – Blåskimmel
Yoghurt eller Skyr – Honning – Bær – hjemmelavet mysli
Marmelade/Frugt kompot
Skåret Frugt & Grønt
Chokolade Pålæg
Amerikanske Pandekager – Ahornsirup
Langtids bagte Tomater
Dagens kage
Juice – Kaffe – The – Vand
Bobler (75,- pr Glas)

260,-

Family Style – Tasting Menu

Min. 8 personer – menuen skal bestilles for forhånd
En menu sammensat af flere må retter, som består af flere serveringer ved bordet

Brød og hummus
Let salat med varmrøget laks, kapers og dild mayonnaise
Hvidvins dampede blåmuslinger med urter
Ristet surdejsbrød med Rejesalat og tomater
Krydret Kødboller i cremet tomatsauce dertil stegte kartofler
Ribeye med fritter og sauce bearnaise
To forskellige oste med oliven, kompot og knækbrød
En lille dessert

348,-

Family Style – Tasting Menu

Min. 8 personer – menuen skal bestilles for forhånd
En menu sammensat af flere må retter, som består af flere serveringer ved bordet

Brød og hummus
Let salat med varmrøget laks, kapers og dild mayonnaise
Hvidvins dampede blåmuslinger med urter
Ristet surdejsbrød med Rejesalat og tomater
Krydret Kødboller i cremet tomatsauce dertil stegte kartofler
Ribeye med fritter og sauce bearnaise
To forskellige oste med oliven, kompot og knækbrød
En lille dessert

348,-