Julefrokost anretning til det lille selskab

Serveres i restauranten samt som take away
Min. 2 personer – bestilles senest kl. 15.00

1. Servering

2 slags sild med karrysalat
Æg og rejer med urtemayo
Rødbedelaks med peberrod

2. Servering

Fiskefilet med remoulade

3. Servering

Confiteret andelår og rødkål
Sprødt svinebryst og æbleflæsk

4. Servering

Ris a la mande med kirsebærsauce
Røget brie med solbær

Pris pr. person 295,-

Julefrokost Buffet

Serveret på bordene

1. Servering

Røde og hvide sild med karrysalat og rå løg
Stegte sild m/ sennep og peberrod
Æg og rejer
Gravad laks m/ rævedressing

2. Servering

Fiskefilet m/ remoulade og citron

3. Servering

Lun leverpostej m/ champignon og bacon
Sylte m/ rødbeder og sennep
Røget ål m/ røræg og purløg

4. Servering

Rosa stegt andebryst
Svinebryst m/ sprødt svær
Brunede kartofler, rødkål, andesauce
Grønkålssalat , bagt pigeonæble

5. Servering

Røget brie m/ svesker i amanac
Gl. dags frugtsalat m/ chokolade og mandarin
Ris a la mande m/ kirsebær sauce

Pris pr. person 395,-
Min. 15 personer

Julefrokost Buffet

Serveret på bordene

1. Servering

Røde og hvide sild med karrysalat og rå løg
Stegte sild m/ sennep og peberrod
Æg og rejer
Gravad laks m/ rævedressing

2. Servering

Fiskefilet m/ remoulade og citron

3. Servering

Lun leverpostej m/ champignon og bacon
Sylte m/ rødbeder og sennep
Røget ål m/ røræg og purløg

4. Servering

Rosa stegt andebryst
Svinebryst m/ sprødt svær
Brunede kartofler, rødkål, andesauce
Grønkålssalat , bagt pigeonæble

5. Servering

Røget brie m/ svesker i amanac
Gl. dags frugtsalat m/ chokolade og mandarin
Ris a la mande m/ kirsebær sauce

Pris pr. person 395,-
Min. 15 personer