Besøg Restaurant Stockfleths Østers & Bobbelbar

I bedste newyorker-stil midt på fiskerihavnen i Ebeltoft har vi indrettet vores Østers & Bobbelbar, som til tonerne fra 1980’erne blander storby-beatet med den afslappede maritime stemning på havnen i Ebeltoft.

I de unikke rå lokaler ved vandet byder Østers & Bobbelbaren på udsøgt fisk og skaldyr samt bobler og cocktails, når festen skal begynde.

Gourmet i Østersbaren

Hele efteråret og vinteren åbner vi op for gourmet i østersbaren.

Åben Fredag – Lørdag | 17:30 – 23:00

Køkkenchef Mikkel Barth kreerer en gourmet menu hver måned.

Ulrik Vestergaard sammensætter vinmenuen.

Besøg Restaurant Stockfleths Østers & Bobbelbar

I bedste newyorker-stil midt på fiskerihavnen i Ebeltoft har vi indrettet vores Østers & Bobbelbar, som til tonerne fra 1980’erne blander storby-beatet med den afslappede maritime stemning på havnen i Ebeltoft.

I de unikke rå lokaler ved vandet byder Østers & Bobbelbaren på udsøgt fisk og skaldyr samt bobler og cocktails, når festen skal begynde.

Gourmet i Østersbaren

Hele efteråret og vinteren åbner vi op for gourmet i østersbaren.

Åben Fredag – Lørdag | 12:00 – 24:00

Køkkenchef Mikkel Barth kreerer en gourmet menu hver måned.

Ulrik Vestergaard sammensætter vinmenuen.

Stockfleths Østers & Bobbelbar Menukort

Østers

Gillardeau østers naturel  – vinaigrette – syltet løg – sprød toast – urt
148,- 

Caviar

30 g Prunier cavar – crème fraiche – rødløg – purløg – blinis
498,- 

September menu

Velkomst:
3 Snacks
NV. Domaine du petit Coteau, vouvray, brut

***

Markral Ecabèche – tomat salat – basilikum – oliven – blegselleri
Green & social, Verdejo, 2020

***

Rødtunge stegt på urter – confiteret jordskokker – chips – pure – brunet smør malto – brunet smør citron purløg
Domaine Gresser pinot blanc 2014 Saint-André

***

Kylling pojarski – majs – hindbær – kantareller – trøfler – pont neuf – løg – løg pure – skummet hønse cream
Domaine Henri & Gilles Buisson  pommrad, Bourgogne, 2018

Oste vogn
Warre’s Otima colheita, Douro 2006

Sød butterdej – syltet/friske Mirabella – vanilje crème – sobet
NV. Ch. Moncontour, vouvray, demi sec

***

3 retter 398,-
Vinmenu 400,-

4 retter 498,-
Vinmenu 500,-

5 retter 598,-
Vinmenu 600,-

Også mulighed for non alcohol drikkemenu

Lokale råvarer i Østers & Bobbelbaren

Lige som i vores restaurant har Østers & Bobbelbaren altid fokus på den gode smagsoplevelse. Vi arbejder kun med råvarer fyldt med smag og laver naturligvis også alt fra bunden for at opnå den mest optimale smag og for at undgå konserverings- og tilsætningsstoffer.

Vi henter mange af vores råvarer hos fremragende lokale producenter på Mols, og Østers & Bobbelbaren har blandt andet et glimrende samarbejde med fiskeforretningen ved siden af restauranten, som altid sørger for frisk fisk til vores spændende menuer.

Meget mere end østers

Ud over Østers og bobler kan baren blandt andet tilbyde jomfruhummerhaler, hummer, laks, skaldyrssalat og skaldyrsfad med lidt af det hele samt charcutteri og diverse oste.

Udenfor sæsonen kan Østers & Bobbelbaren også lejes som selskabslokale.

På gensyn i Østers & Bobbelbaren i Ebeltofts hyggelige fiskerihavn.

Lokale råvarer i Østers & Bobbelbaren

Lige som i vores restaurant har Østers & Bobbelbaren altid fokus på den gode smagsoplevelse. Vi arbejder kun med råvarer fyldt med smag og laver naturligvis også alt fra bunden for at opnå den mest optimale smag og for at undgå konserverings- og tilsætningsstoffer.

Vi henter mange af vores råvarer hos fremragende lokale producenter på Mols, og Østers & Bobbelbaren har blandt andet et glimrende samarbejde med fiskeforretningen ved siden af restauranten, som altid sørger for frisk fisk til vores spændende menuer.

Meget mere end østers

Ud over Østers og bobler kan baren blandt andet tilbyde jomfruhummerhaler, hummer, laks, skaldyrssalat og skaldyrsfad med lidt af det hele samt charcutteri og diverse oste.

Udenfor sæsonen kan Østers & Bobbelbaren også lejes som selskabslokale.

På gensyn i Østers & Bobbelbaren i Ebeltofts hyggelige fiskerihavn.